Izvor: Tanjug
01.10.2022 u 21:04
0

DRAMA NA KRIMU Avion izleteo sa piste, eksplodirala municija! (VIDEO)

U nesreći koja se dogodila danas na aerodromu Belbek u Sevastopolju kada je avion izleteo sa piste, došlo je do delimične eksplozije municije, a pilot je uspeo da se katapultira, izjavio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

„Situacija u Belbeku. Avion je prilikom sletanja izleteo sa piste, došlo je do delimične eksplozije municije. Pilot je uspeo da se evakuiše“, napisao je guverner na svom Telegram kanalu, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lideri EU razmatraće iduće sedmice na samitu u Pragu bezbednost svojih kritičnih infrastrukturnih objekata!

On je naveo da je požar koji je buknuo brzo ugašen i da aerodrom nije oštećen.

Razvožajev je ranije danas saopštio da je prilikom sletanja avion izleteo sa piste, zapalio se i pozvao građane da ostanu mirni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter