Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 14:50
0

DANSKA POTVRDILA: Gas iz Severnog toka 1 prestao da curi, postignut stabilan pritisak!

Vlasti u Danskoj saopštile su danas da je prestao da curi gas iz gasovoda Severni tok 1, dan nakon što su zvaničnici saopštili da je do prestanka curenja gasa došlo iz gasovoda Severni tok 2.

PAO PRITISAK GASA U JEDNOM OD KRAKOVA „SEVERNOG TOKA 2“: U toku istraga

Kompanija Nord Strim obavestila je Dansku agenciju za energetiku da se čini da je sada postignut stabilan pritisak na gasovodu Severni tok 1.

„To ukazuje da je curenje gasa dva gasovoda sada završeno“, objavila je danska agencija danas na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Danska agencija je juče saopštila da je iz gasovoda Severni tok 2, prestao da curi prirodni gas.

Eksplozije u moru koje su tokom ove nedelje oštetile gasovode Severni tok 1 i severni tok 2 prouzrokovale su curenja metana u velikim količinama.

Danska pomorska uprava saopštila je da je 26. septembra uveče došlo do curenja gasa koji stiže iz Rusije u blizini Severnog toka 2. Ubrzo potom je registrovan pad pritiska u oba kraka gasovoda Severni tok 1.

U međuvremenu je švedska uprava za pomorstvo zabeležila dva curenja gasa u ekskluzivnim ekonomskim zonama Danske i Švedske.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter