Izvor: Kurir.rs
31.10.2022 u 09:07
0

SVE UKAZUJE NA OSVETU ZA SEVASTOPOLJ: Od ranog jutra razoreno 36 hidro i termoelektrana, kao i transformatora! (VIDEO)

Ukrajinska prestonica rano jutros zasuta je ponovo krstarećim raketama H-101 ispaljenim iz strateških bombardera. Kako je javio Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog predsednika Zelenskog, Rusi su rano jutros lansirali 40 krstarećih projektila na Ukrajinu, a na udaru osim Kijeva našla se i Odesa, Hrkov, Dnjepropetrovsk, Zaporožje.

UDAR NA METALURŠKI KOMPLEKS UKRAJINE: Krstareće rakete zaustavile proizvodnju!

Vazdušno-kosmičke snage Rusije pogodile su nekoliko hidroelektrana.

Pogođeni su objekti hidroelektrane Dnjepar, hidroelektrane Južnodnjestrovskoe, hidroelektrane Kanevskaja i Kremenčugska. Od ranog jutra je 36 energetskih objekata pogođeno u Ukrajini.

Na udaru i gradovi na granici sa Moldavijom

8.51 – Rusija izvodi raketne udare na teritoriju Ukrajine koja se graniči sa Moldavijom u oblastima Vinica i Hmeljnicki. Prema rečima očevidaca, u gradu Oknita se čulo najmanje 5 eksplozija koje su potresle čak i višespratnice. Eksplozije se čuju i iz Novodnestrovska.Neki gradovi su po prvi put mete raketnih udara.

Jutarnji udari novi bilans

8.45 – Vazdušno-kosmičke snage Rusije pogodili su rano jutros odjednom nekoliko ukrajinskih hidroelektrana. Pogođeni su objekti hidroelektrane Dnjepar, hidroelektrane Južnodnjestrovskoe, hidroelektrane Kanevskaja i Kremenčugska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gori trafostanica hidroelektrane Kanev

8.41 Oružane snage RF postigle masovno uništavanje kritičnih infrastrukturnih objekata, a broj uspešnih nAPAD će premašiti udare na energetske ciljeve koji su izvedeni 10. oktobra.

Hitna isključenja struje širom Ukrajine

8.39 U Ukrajini su uvedena hitna isključenja struje. Deo železničke komunikacija je obustavljen.

Crni bilans napada u Kijevu

8.35 Prema poslednjim informacijama oko 20-25 pogodaka na razne objekte energetske strukture širom Ukrajine. Počeli su nestanci struje u brojnim oblastima. Postoje prekidi u Internetu i mobilnim komunikacijama.

Kličko 350.000 stanova ostalo bez struje

8.34 Kao rezultat napada na Kijev, oštećen je objekat koji snabdeva strujom oko 350.000 stanova, rekao je gradonaćelnik Kijeva Vitalij Kličko.

Kabinet Zelenskog se oglasio: Vanredne restrikcije struje

8.31 Uvode se vanredne nestanke struje širom Ukrajine zbog masovnog granatiranja kritične infrastrukture, ovo je saopšteno u kabinetu ukrajinskog predsednika.

Udar na Novodnjestrovsku hidrocentralu

8.29 Ruske krstareće rakete razorile su i Novodnjestrovsku hidrocentralu u Odeskoj oblasti, koja se nalazi pod kontrolom vlasti u Kijevu.

Krivi Rog isto na meti

8.25 prema poslednjim informacijama na meti ruskih raketa od ranog jutra je i grad Krivi Rog i tamošnja hidroelektrana, kao i hidroleketrana u Odeskoj oblasti

Grad Zaporožje je prekriven dimom

8.24 U Zaporožju je krstarećim raketam pogođena električna trafostanica kod hidroelektrane Dneproges, nad kojom se vije gust crni dim

Napadnut i Dnjepropetrovsk

8-22 Na meti ruskih krstarećih raketa H-101 našao se Dnjeproptrovsk, uništena je jedna teroelektrana u Čerkeskoj oblasti, a na meti je i energestska infrastruktura u Kijevu

Kijev ostao bez struje i vode

8-17. Prema poslednjim informacija u Kijevu je odjeknulo 10 detonacija. U gradu nema struje ni vode. naudaru se našao i Harkov.

8.10 IRIS T protiv H-101

Kako javaljau izveštači iz Kijeva ukrajinska PVO upotrebila je nedavno donirani PVO raketni sistem IRIS-T.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter