Izvor: Kurir.rs
18.09.2021 u 12:30
0

MEGAN DEMANTUJE ESTETSKE ZAHVATE: Ali pogledajte ove fotografije!

Glumica Megan Foks (35) u poslednje vreme glavna je tema medija, pogotovo nakon veze sa četiri godine mlađim dečkom Mašin Gan Kelijem (31). Par je zbog neobičnog odnosa često na stranicama svetskih tabloida.

PROČITAJTE JOŠ: Jelisaveta Orašanin na sebi prošetala pravo malo bogatstvo (Foto)

Na selebriti manifestacijama Megan se, uz novog dečka, često pojavljuje u seksi izdanjima, a obožavaoci koji prate njen rad primijetili su da je poprilično promenila izgled.


Zvezda „Transformersa“ nekoliko puta je demantovala bilo kakva nagađanja o plastičnim operacijama ali njene fotografije pre/posle pričaju drugačiju priču.

 Jasno se može videti da su moje usne moje usne – rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usana. Uz to, negirala je korištenje botoksa kao i korigovanje obraza.

Sve u svemu, nekad jedna od najseksepilnijih žena na svetu tvrdi da se nikada nije podvrgla bilo kakvoj plastičnoj operaciji, ali je i otvoreno rekla da nema ništa protiv toga.

PROČITAJTE JOŠ: Naomi Kembel PRVI put pričala o svom detetu!

Isto tako, slavna glumica je priznala da se ne oseća onakvom kakvu je mediji predstavljaju.

– Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vredna. Imam osećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše – rekla je Megan.

Nakon što je izašao film „Jennifer’s Body“, u kom je glumila jednu od glavnih uloga, glumica je otkrila da se tokom snimanja često osećala hiperseksualizovano, a zbog toga je kasnije doživela i nervni slom.

PROČITAJTE JOŠ: Irina Šajk prvi put o BIVŠEM dečku Bredliju Kuperu

Obožavaoci njenog dela i lika počeli su sumnjati u istinitost njezinih izjava od kad se pojavila na Met Gali u septembru ove godine.

Svi smatraju da je tamo izgledala potpuno drugačije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter