Izvor: ALO
23.09.2021 u 08:17
0

MOGLO JE DA SE DESI ONO NAJGORE! Severinu na nastupu umalo ubila struja! (VIDEO)

Pevačica je bila veoma hrabra uradivši ovaj potez

PROČITAJTE JOŠ: Trenutak za pamćenje: GLUMICA ZAPALILA KOSU DOK JE DUVALA SVEĆICE!

Severina Vučković je nakon duže pauze održala koncert u Vinkovcima pred svojom publikom, a kako kaže, te noći je vladala posebna atmosfera, a moglo je da se desi i nešto najgore po nju.

Naime, pevačica je objavila snimak sa svog nastupa gde je pokazala da je ona neprestano pevala, a pevačicu je mogla da ubije i struja budući da je dirala mokre kablove dok je sve vreme lila kiša.

 PROČITAJTE JOŠ: TUGA:Preminuo slavni glumac!

– Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud’rit… Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači „volti“ pa vidi kako sjajim. P.S. Zezan se. Ne pokušavajte ovo kod kuće… Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je… – napisala je Severina u svojoj objavi na Instagramu.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter