Izvor: 24sedam
26.06.2021 u 21:12
0

DIJETA ZA RAVAN STOMAK! Potrebno vam je smao nekoliko sastojaka (RECEPT)

Leto je tu, more nije, ali nije ni daleko. Ukoliko već niste dostigli željenu liniju, nije kasno da se malo stešete uz pomoć napitka od tri sastojka koji hvale manekene i nutricionisti.

Naime, prema tvrdnjama vodećih stručnjaka u oblasti zdrave ishrane, tri sastojaka koji mogu biti od velike pomoći u gubljenju neželjene masnoće su čija semenke, limun i krastavac, od kojih se pravi svojevrstan šejk koji će vam pomoći da skinete stomak.

NAJVAŽNIJE: 

TO NIJE UKRAJINA VEĆ RUSIJA! Sledeći put ćemo REAGOVATI SILOM!

NA VIDOVDAN DA SE UZDIGNEMO: Mitopolit Joanikije i vladika Dimitrije služili liturgiju na Vidovom vrhu

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

NASILNIK SA ADE IPAK IZA REŠETAKA: Određen pritvor muškarcu koji je tukao ženu!

ZA JEDAN DAN TRI UTAPANJA U SRBIJI – i sve mladi: Zašto se ovo dešava i kako da se zaustavi?

Sastojci

  • 1 krastavac
  • 1 limun
  • 2 kašike čija semenki
  • 200 ml vode

Priprema

Priprema se na način da se čija semenke prvo potope u vodi.

Nakon sat vremena je vodu potrebno izmešati zajedno sa čija semenkama, sokom od limuna I izblendiranim kratsavcem.

Druga varijanta je da oljuštite krastavac i stavite ga u sokovnik pa iscedite njegov sok ili napravite smuti. U sok od krastavca dodajte sok polovine limuna. Dodajte čija semenke. Pomešajte sve zajedno, ostavi neko vreme da čija semenke nabubre i omekšaju i vaš napitak je gotov.

Za mešanje je najbolje koristiti blender. U tu smesu mžete dodati i kašiku meda i pijte napitak svakog jutra ili večeri, a po želji i tokom dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter