Izvor: HappyBSC
04.03.2022 u 09:59
0

LEK ZA ANEMIJU IZ PRIRODE: Recept za sok od cvekle

Benefiti koje ima cvekla se pojačavaju kada se iskombinuje sa drugim se povećavaju. Time dobijate sok od cvekle koji obiluje nutritivnim namirnicama. Zato smo pronašli nekoliko oprobanih recepata za ovaj sok koji će vam obezbediti odlično zdravlje ove zime.

Cveklu šargarepu i jabuku uvek kombinujte u jednakoj razmeri, koliku god količinu da pravite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sastojci:

1kg cvekle,

1kg šargarepe,

1kg jabuka

1/2kg meda.

Priprema: Oljuštite kilogram šargarepe, jabuke i cvekle, Izrendajte ih što sitnije. Što su bolje izrendani ovi sastojci to će pustiti više sokova. Prelijte med preko njih i ostavite neka odstoji 24 sata u velikom lavoru koji ćete prekriti krpom.

Sutradan istisnite sok kroz medicinsku gazu ili cediljku. Čuvajte sok u frižideru. Sok će trajati oko nedelju dana, s obzirom na to da u njemu nema konzervansa niti šećera. Nemojte bacati ostatke. Možete ih rasporediti u tegle ili kese i staviti u zamrzivač. Za bolji ukus dodati malo limuna i jesti uz obrok kao salatu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter