Izvor: Happy BSC
10.10.2021 u 22:15
0

OPREZNO! OVU SU ZNAKOVI DA VAS MOMAK VARA!

Sumnjate da vas partner vara? Ova četri znaka su dovoljna da potvrdite sumnje!

Verovatno nema goreg i više razočaravajućeg osećaja od shvatanja da vas suprug ili dečko vara. Srca ostaju slomljena, neretko stvari nepopravljive, pa uvek mislimo da je bolje i saznati istinu što pre. Ovih 10 univerzalnih znakova otkrivaju ponašanje prosečnog varalice, pa ako imate ikakve sumnje – obratite pažnju na njih.

PROČITAJTE JOŠ: Za lepo i negovano lice iskoristite ove sastojke iz kuhinje!

1. Učestalo menjanje lozinki

Iako smatramo da su lozinka mejla ili društvenih mreža lične stvari, nikad ne bi trebalo doći do tačke kad ishod veze zavisi od toga hoće li ona moći da dobije uvid u njegov Fejsbuk. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinku ili je svojevoljno dele, pa u slučaju da primećujete kako često menja lozinke na mobilnom telefonu, mejlu ili društvenim mrežama vrlo verovatno nešto skriva.

2. Izgled društvene mreže

Uverili smo se sto puta da ima i varalica koje otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lepo, a onda se kasnije sazna da je dosad imao već tri ljubavnice… Međutim, prosečni varalica potrudiće se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više singl. Skrivanje fotografija sa vama je LOŠ znak. Naravno, ukoliko napravi Tinder odmah može da leti kroz prozor!

3. Navike na telefonu

Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako vaš dragi kad mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš čuti razgovor, pripazite. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu ćeš moći iščitati i govor tela nekoga ko laže ili skriva nešto.

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću

Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobija šta želi i van kuće. Ali, u nekim slučajevima se i povećava doza seksa jer oseća krivicu zbog toga što radi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter