Izvor: Novosti Magazin
06.09.2021 u 20:08
0

Svetski brend Zimmermann: PET JESENJIH TRENDOVA (VIDEO)

Svetski brend Zimmermann je trenutno jedna od najuticajnijih modnih kuća, a njihova popularnost neprestano raste.

PROČITAJTE JOŠ:EVO KAKO SAČUVATI PREPLANULI TEN I TOKOM JESENJIH DANA

Nedavno smo pisali kako je naša poznata manekenka Sofija Milošević ponela komplet ove prestižne kuće, što govori o tome da su ih otkrile i domaće zvezde.

Ovog puta vam donosimo izveštaj sa njihove modne reveje gde su predstavili jesenju kolekciju, gde su jednim udarcem najavili pet trendova za jesen. Ispod vam dostavljamo listu, koju ćete rado želeti da ispratite.

PROČITAJTE JOŠ:PRIRODE MASKE ZA LICE: Provereno čine čuda, a sve sastojke imate u kuhinji!

Zvezdice su definitivno bile najveseliji detalj, koji nikako nismo očekivali na reviji visoke mode i izgledaju sjajno!

1. Kragna

Bilo da je reč o jesenjim haljinama ili džemperima, Zimmermann modeli su saglasni u jednom, rolka je must have. Osim što će vam dati sofisticiran izgled, kada krene da duva vetar, dobro je imati nešto oko vrata da se utoplite, zar ne?

2. Visoki struk

Pantalone i haljine dobijaju elegantan izgled uz visoki struk. Široki obodi zatežu tačno tamo gde treba i čine vašu figuru besprekornom. Ovo je trend koji ćemo rado prihvatiti. 

3. Zvezdice

Ovo nismo očekivali. Umesto tipičnih cvetića, krugova i kockica, modna kuća Zimmermann se opredelila za zvezdice. Zvuči detinjasto, ali njihovi modeli su daleko od toga. Bilo da su u kobinaciji sa toplim ili hladnim braon tonovima, zvezdice na haljinama i odelima daju utisak vesele i osvežavajuće kombinacije

4. Sedamdesete 

Na nekoliko modela smo videli modu sedamdesetih, široke sunčane naočare, zvoncare, široke trake za kosu, neobični materijali… Ipak, ako je suditi po učestalosti detalja iz sedamdesetih, predlažu nam da to bude dozirano, nikako nije stil koji će se vratiti u potpunosti. Igrajte se detaljima iz hipi ere.

5. Đubretarac

Model jakne koji je pao u zaborav se ponovo vraća i to na velika vrata. Kako jesenje dane prate vetrovi i kiše, pored toga što želimo da izgledamo stilizovano, moramo i da se utoplimo. Ova jakna najbolje radi taj posao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter