Izvor: Objektiv
27.10.2021 u 08:15
0

TAMNIJI KARMINI SU OVE JESENI OPET U TRENDU: Evo kako da izaberete pravi ZA SEBE

Birajte ih čak i u odnosu na boju kose, ali i na boju zuba

PROČITAJTE JOŠ:„ONA JE DETE, NIŠTA NE ZNA“: Darko Lazić s ljubavnicom ismevao Marinu, prepiska se pojavila u javnosti!

A da biste to mogli da uradite, potrebno je da znate kako.

PROČITAJTE JOŠ:POSTAJE OTAC?! Oglasio se Petar Grašo i otkrio da li je to tačno, a ovo je njegova bivša uradila nakon svega!

Nijansu ruža je najbolje birati prema podtonu, ali treba da znate da postoje četiri podtona tamnocrvenog ruža: rozi, smeđ, plav i crveni.

Ukoliko imate svetle oči, najbolje će vam pristajati roze nijansa tamnocrvene, jer će istaći vaše oči. Ukoliko su vaše oči tamne, u tom slučaju će vam najbolje pristajati smeđi podtonovi, koji će vašem celom licu dati toplinu, a naglasiće i vaše oči.

Šta sa plavim podtonovima?

Plavi podtonovi tamnocrvenog ruža podjednako dobro pristaju i osobama sa svetlim i tamnim očima, ali treba da pazite da vam ten bude dobro prekriven, a i proverite kako vam stoji na boju vaših zuba, jer ovakav ruž može da im da čudan efekt.

Koji najbolje ide na tamnu kosu?

Čista tamnocrvena će najbolje pristajati ako imate tamnu, smeđu kosu jer će se stvoriti fina harmonija boja. Ovde također pazite na ten, posebno na podočnjake jer ih ova kombinacija može istaći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter