Izvor: ALO
08.07.2024 u 09:55
0

AKO DODATE SO PRERANO U TESTENINU BIĆE GNJECAVA: Profesionalni kuvar otkrio pravo vreme

Nije svejedno kada ćete da dodate so u testeninu, od toga zavisi da li će pasta da bude ukusna ili gnjecava.

Neki tvrde da se so dodaje na samom početku kuvanja, u hladnu vodu, drugi smatraju da treba čim voda proključa, treći u napola gotovu pastu.

Ima onih koji smatraju da testeninu ne treba soliti.

Profesionalni kuvar otkrio je odgovor na ovo pitanje.

DOMAĆE LANENE PLOČICE: Posna i jeftina užina koja će vas dugo držati sitim, a gotove začas

On smatra da je pravo vreme, kad voda proključa, neposredno pre dodavanja testenine. Tvrdi da, ako prerano dodate testeninu, dok je voda mlaka ili hladna, usporićete proces ključanja. Ako je prekasno dodate, jelo će da bude neslano.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter