Izvor: srbija.danas
16.09.2024 u 18:25
0

SJAJAN TRIK ZA KUĆU: Uklanja neprijatne mirise a insekte odbija

-Stavila je dva limuna u rernu i otišla da spava -Kad se ujutru probudila desilo se nešto neverovatno

Sjajan trik za kuću ako volite da sve lepo miriše, uklanja neprijatne mirise, a insekti ga ne vole.

Cela vaša kuća božanstveno će mirisati, uz samo jedno voće…

Često čitamo o trikovima za čišćenje i osvežavanje doma, neki su korisni, a neki i nisu toliko, ali danas izdvajamo jedan specijalan i delotvoran.

Jedna žena podelila je fenomenalan trik za osveženje i miris prostorija koji je oduševio veliki broj ljudi. Za ovaj trik potrebna su vam dva do tri limuna.

KADA JE PRAVO VREME DA UNESETE BILJKE UNUTRA: Nagli pad temperature može mnogo da naškodi

Postupak:

Potrebna vam je rerna i dva do tri limuna. Pre nego što krenete na spavanje, presecite par limuna na pola, pa ih ubacite u isključenu, ali prethodno zagrejanu rernu, a vrata ostavite otvorena.

Ujutro kad ustanete, zatvorite vrata rerne i uključite je na samo nekoliko minuta. Zatim rernu isključite, a vrata otvorite.
Ovaj trik osvežiće vašu kuću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter