Izvor:
12.05.2017 u 16:30
0

GENIJALAN NAČIN DA IZBEGNETE KAZNU ZA PARKING!

Pojedinci su smislili odličan način da zavrnu policiju, ali su aljkavi policajci potom pisali duple kazne potpuno nedužnim ljudima.

U Sarajevu su sve učestalije krađe prekršajnih naloga za nepropisno parkiranje koje su policijski službenici "zakačili" za nečiji automobil.

Dosetljive Sarajlije kradu tuđe prekršajne naloge koji su najčešće zakačeni za brisače automobila i stavljaju ih na svoj automobil kako bi policajac mislio da im je već pisao kaznu i zaobišao njihova kola.

Sarajevka je ispričala kako joj je s automobila ukraden prekršajni nalog za nepropisno parkiranje, a zatim joj je policajac pisao novi. Žena koja je želela da ostane anonimna rekla je da je platila kaznu koju je pronašla na automobilu, ali kako je prilikom registracije automobila otkrila da ima još dve kazne s iste adrese u istom danu i u razmaku od četiri sata, koje je takođe morala da plati da bi mogla da registruje auto.

U MUP-u Kantona Sarajevo kažu su upoznati s ovim slučajevima i da oni nisu česti.

"Pre nego što policajac izda prekršajni nalog za neki nepropisno parkiran automobil dužan je izvršiti proveru – na koga se vodi taj automobil, da li je registrovan i da li mu je već uručen nalog za nepropisno parkiranje. Rukovodilac smene dužan je da izvrši detaljne provere pre nego što izda nalog, i u toku dana ne bi smeo da izda više prekršajnih naloga osim ako automobil nije premešten", rekao je zamenik komandira Jedinice za saobraćaj MUP-a KS-a Elvedin Muratspahić.

Izvor: alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter