Izvor:
16.05.2017 u 03:32
0

Htela da testira dečkovu vernost zgodnom plavušom: NJEGOVA REAKCIJA OSTAVILA BEZ TEKSTA! (video)

Cilj emisije je da otkrije muškarce koji bi prevarili svoje partnerke s potpuno nepoznatom ženom

Mnogo je primera da nisu svi muškarci skloni varanju. Jedan od njih je to i javno pokazao, a pritom nije znao da će njegovo odbijanje zgodne plavuše završiti na internetu. Njegova devojka prijavila se u emisiju ''To Catch a Cheater'' koja se snima u SAD-u, a kojoj je cilj da otkrije muškarce koji bi prevarili svoje partnerke s potpuno nepoznatom ženom.

I dok su brojni muškarci naseli na igru seksi plavuše, jedan je pokazao da ima i onih poštenih. Muškarac je tako sedeo na terasi restorana kada mu je prišla zgodna devojka i upitala ga za pomoć. Počela je da razgovara s njim i otvoreno mu ponudila da se nađu.

Ali, on joj je rekao da ima planove sa svojom devojkom. Međutim, plavuša je bila uporna i svejedno mu ponudila svoj broj telefona. On je i to odbio i svojom reakcijom oduševio sve, a pogotovo svoju devojku s kojom je dve godine u vezi. Voditelj emisije na kraju je priznao kako ''uhvate'' mnogo takvih muškaraca koji ne bi prevarili, ali ih ne objavljuju jer su jednostavno – dosadni.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: printscreen/youtube/To Catch a Cheater

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter