Izvor:
13.06.2017 u 03:02
0

MASKE ZA LICE NASMEJALE INTERNET: Hit je kakav efekat imaju ako duže stoje na licu! (foto)

Na crnu gumenu masku smo navikli, a sada se pojavila se nova maska koja kada odstoji na licu počinje da bubri. Novotarije na tržištu kozmetičkih proizvoda su svakodnevne, a jedna od novih, smešnih i srećom bezopasnih je i koreanska maska za lice u listu koja čisti lice – penjenjem.

https://www.instagram.com/p/BU7HCprh23m/?taken-by=caromalis

Tako su se na internetu našle slike korisnika koji nisu mogli da odole zabavi.

Penaste maske su jako popularne na društvenim mrežama. Osim što čiste lice, proizvođači napominju da i hidratizuju kožu tokom penjenja.

Aktivni ugalj, jedan od sastojaka maske, dubinski prodire u pore i izvlači nečistoće i masnoću lica na površinu. Penaste maske drže se 15 minuta nakon čega se ispraju.

Super Zena
Foto: Instagram/printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter