Izvor:
07.07.2017 u 13:35
0

NAPUSTIO FAKULTET I SAD JE NAJMLAĐI MILIONER NA SVETU:Neočekivani uspeh 24-godšnjeg mladog Srbina

24-godišni Petar Ilić koji je radio na kasi u supermarketu i napustio fakultet postao je jedan od najmlađih milionera u svetu i zaradio 971.658 $ prošlog meseca.

Nikad nismo imali dovoljno para. Naučio sam da štedim dok sam bio veoma mlad i čak i kad sam bio dete, nikad nisam tražio da mi roditelji kupuju slatkiše, igračke ili bilo šta drugo jer sam znao da zarađuju samo koliko treba da skrpe kraj s krajem.

Od detinjstva sam sanjao da idem na fakultet. Sanjao sam o tome da budem prvi u porodici sa fakultetskom diplomom jer sam verovao da će mi diplomiranje omogućiti da dobro zarađujem i izdržavam svoju porodicu. Ali više od svega sam se nadao da ću konačno da ostvarim finansijsku slobodu o kojoj sam oduvek sanjao.

Pa, čim sam završio srednju školu, uzeo sam studentski kredit i počeo da radim na kasi u našem lokalnom supermarketu da bih mogao da otplaćujem rate.

Tu godinu sam proveo u stalnoj žurbi, pokušavao sam da uradim sve od jednom. Pošto nisam redovno išao na predavanja, nisam mogao da nastavim školovanje a još sam morao da vraćam studentski kredit. Prolazio sam kroz veoma težak period u svom životu ali sada vidim da mi je to pomoglo da ojačam.

Kad sve krene po zlu, kad nemaš para i nemaš nikakvih izgleda u budućnosti, odjednom svatiš da ne možeš da očajavaš – to je put koji nigde ne vodi, pa nađeš način i kreneš.

Nisam imao izbora jer sam morao da vraćam kredit, nisam želeo da radim na kasi i budem siromašan ceo život i da sanjam o diplomiranju jednog dana. Grozničavo sam počeo da tražim razne načine da zaradim više novca i rizikovao sam.

Jednom, dok sam pretraživao internet, naleteo sam na Jutjub snimak o"Binatex" binarnim opcijama . Bio je to snimak o tome kako da se zaradi novac preko interneta. Zainteresovao sam se jer mi je sistem delovao veoma prosto iako sam oduvek mrzeo časove ekonomije.

I tako sam počeo da tražim više podataka i otkrio sam grupe na Fejsbuku i finansijskim forumima gde ljudi razgovaraju o strategijama trgovanja i savetima. Otkrio sam da je Binatex jedna od najjednostavnijih i "najjeftinijih" platformi za trgovanje i da je dobra platforma za obuku početnika.

Pošto su oba moja roditelja staromodna i ne bi odobrili ovo moje trgovanje, nisam želeo da saznaju pa sam to krio.

Uspelo je od prvog dana. Prosto sam razumeo jednostavne korake za trgovanje koje je trebalo da preduzmem i zaradio prvih 100 $ za sat vremena! Prvo sam pomislio da je neki trik u pitanju i da će povući novac zbog nečega, ali ja sam ga preuzeo i ništa se nije dogodilo!

Posle tri meseca imao sam dovoljno novca da kupim novi F-Type Jaguar SVRl.

izvor/binoptionalmail

foto/vikpedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter