Izvor:
08.06.2017 u 20:50
0

NEOBIČNO STVORENJE: Ronilac u dubinama okeana pronašao RIBU KOJA HODA! (VIDEO)

Francuski ronilac je tokom noćnog istraživanja okeanskog dna kod obale Balija naišao na ribu koja se kretala po tlu zahvaljujući – nogama!

Emerik Behalasa je rekao kako veruje da je u pitanju tzv. "stingfish", manji rod iz porodice kamenjarki (stonefish), koja je jedna od najotrovnijih na svetu. Dok video koji je snimio ronilac nije u ponedeljak postao dostupan javnosti, naučnici nisu mogli ni da naslute koja je vrsta u pitanju.

Kako nisu ribu mogli da drže u rukama i bolje izuče, naučnici su na kraju ipak istakli da nije moguće dati tačnu identifikaciju , iako su posumnjali na nekoliko vrsta (prugasta kamenjarka, goblin riba…), piše Mashable.

Izvor:Blic.rs
Foto:Youtube/national geograpichic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter