Izvor:
14.05.2017 u 15:24
0

OVO JE POSAO IZ SNOVA: Ocenjuje uslugu u prvoj klasi u avionima!

Dvedesetogodišnjak Aleks Makeras ima posao iz svojih snova – putuje svetom ocenjujući komfor u novim avionima.

Putuje prvom klasom, a procenjuje komfor sedišta, uslugu, prostorije, uključujući tu i one za pilote i posadu.

Pre poletanja proverava VIP prostorije, tokom leta gurmanski meni i šampanjac. Zahvaljujući svom poslu posetio je sve kontinente.

Makeras živi u Londonu – kada ne leti – i radi kao analitičar avijacije. Oduvek je bio oduševljen vazduhoplostvom, i još kako dete je izučavao knjige i časopise posvećene avionima.

Sa 14 godina jedna radio stanica u Engleskoj primetila je njegov talent i odlučila da ga angažuje. Sa 16 godina na Skaj njuzu je gostovao kao stručnjak za avijaciju, prenosi Biznis insajder.

Aleksov posao je da testira nove avione pre nego što njima počnu da putuju putnici. Među tim avionima su i oni namenjeni državnim zvaničnicima, biznismenima, političarima.

n1info.com
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter