Izvor:
12.07.2017 u 23:49
0

Prelepa glumica imala je tajni život i bila ljubavnica mnogima :Vadila je zube da bi uživala u seksu!

U javnosti je uvek bila tajanstvena i posebna. Svojom lepotom je očaravala mnoge- kako publiku, tako i producente, ali i kolege. Marlen Ditrih, jedna od najjedinstvenijih glumica 20. veka rođena je 1901. godine u Berlinu u bogatoj porodici.

Od malih nogu pokazivala je interesovanje za poeziju i pozorište. Htela je da se orpoba i kao violinistkinja, ali je povredila ruku i od tada je svoj profesionalni angažman nastavila na polju glume. Tokom 30ih godina 20. veka doselila se u Ameriku i tamo potpisala ugovor sa velikom producentskom kućom. Time je Marlen u javnosti postala direktna supranica tada popularnoj Greti Garbo koja je bila zvezda neke druge kuće.

Prema pričama Marlen je bila u otvorenom braku sa rediteljem Rudolfom Sjeberom, ali su oboje uživali sa strane. On sa ženama, a ona i sa ženama i muškarcima. Greta Garbo bila je, navodno, samo jedna od njenih izabranica, a delila je postelju i sa popularnom francuskom književnicom Edit Pjaf.

Bila je, mnogi svedoče, nesebična ljubavnica pa je uživala najviše u oralnom seksu sa svojim partnerima među kojima su bili i Gari Kuper, Kirk Daglas, Frenk Sinatra, Džon Vejn i mnogi drugi.

Mnogi su hvalili njen izgled i prelepe jagodice koje su krasile njeno lice, a ona je da bi takva postala odlučila da izvadi nekoliko zdravih zuba ne bi li joj lice bilo lepše. Poslednjih 11 godina svog života provela je u stanu u Parizu krijući se od ljudi jer je smatrala da niko ne treba da vidi njene bore. Živela je 91 godinu i umrla 1992.

izvor/blic

foto/vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter