Izvor:
13.07.2017 u 03:22
0

ŠOKANTAN SNIMAK: Muškarca udario autobus usred uključenja u program Bi-Bi-Sija! (VIDEO)

Reporter Bi-Bi-Sija Kit Dojl javljao se direktno u program uživo s ulice, a iza njega se odigravala prava drama. Naime, gradski autobus je pred kamerama udario muškarca.

Šokantan snimak televizije Bi-Bi-Si prikazuje dvojicu muškaraca koji se tuku usred gradske gužve, a onaj koji je bežao izvukao je deblji kraj, jer ga je udario gradski autobus. Sve je snimljeno tokom jučerašnjeg direktnog javljanja reportera Bi-Bi-Sija uživo u program.

Tema reporterskog javljanja je bio protest povodom slučaja malenog Čarlija Garda. Radi se o tome da lekari žele da jedanaestomesečnog Čarlija isključe s aparata za održavanje u životu i puste ga da umre prirodnom smrću.

Nije poznato da li je tuča povezana sa ovim protestom. Srećom, muškarac kojeg je udario autobus prošao je sa lakšim povredama.

Izvor:b92.net
Foto:Youtbe/MONA LIZZA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter