Izvor:
11.05.2017 u 21:09
0

ZASTRAŠUJUĆE ČINJENICE: Naučnici iz Melanijinog potpisa otkrili nešto neočekivano! (foto)

Uloga i stanje Melanije Tramp sve više zabrinjava javnost, a sumnje potpiruju i najnovije teze grafologa.

Od toga je trofejna žena, zlostavljana partnerka te samo fikus svog supruga, do toga da Melanija želi razvod koji joj Donald zbog ugleda ne da premda je vara na sve strane – svakog dana izlaze nove teorije o bizarnom odnosu američkog predsedničkog para.

Nove sumnje podstakao je grafolog koji je analizirao rukopis Prve dame, tvrdeći kako se u njemu može uočiti nešto vrlo uznemirujuće. Naime, grafolozi su stručnjaci koji ne samo da utvrđuju autentičnost potpisa, već i predstavljaju znanost čitanja karaktera i emocija iz rukopisa ljudi, koji je individualna stvar u jednakoj meri kao i otisak prsta. Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici životinjskih prava i predstavnici zadruge PETA Pameli Anderson na tome što joj je darovala kaput od veštačkog krzna, grafolozi su uočili kako Melanijin potpis neverovatno liči na Donaldov.

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to kako Melanija pokušava da iskopira svog supruga. Pitanje koje se nameće – da li to radi vlastitom voljom, ili je pak do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo vlastitog identiteta? – Sličnost je neverovatna, ali je jasno kako je potpis stilizovan, dakle Melanija ga je uvežbavala – kaže analitičarka rukopisa Sheila Kurtz.

Analitičari su već prethodno zaključili kako se iz Trampovog rukopisa može pročitati kako je on egocentričan, preterano samopouzdan i vrlo verovatno narcisoidan čovek čija se odlučnost graniči sa racionalnim.

Izvor: express.hr
Foto: Twitter/pamfoundation, Twitter/MELANIATRUMP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter