Izvor: happyBSC
15.10.2020 u 09:26
0

ČAŠA PUNA ANTIOKSIDANTA Gusti sok od crnog grožđa

Odličan izbor za doručak, ili barem za prvi doručak, da biste dan započeli sa čašom punom zdravlja.

Kada pažljivo biramo namirnice za doručak koje ne opterećuju organizam, telu dajemo vreme i snagu da se izbori s neprilikama – bilo da smo nešto juče kasno večerali ili da jednostavno ojača imunitet i očisti se od toksina.

Grožđe je niskokalorično pa je dobar saveznik prilikom mršavljenja. Šećer iz grožđa brzo ulazi u krvotok, tako da je odlična pratnja uz fizički i psihički napor. Tamno ljubičasta boja ga odaje da je bogat antioksidansima, koji se bore protiv slobodnih radikala, čuvaju naše zdravlje i mladolik izgled. Grožđe je izuzetno dobro i za čišćenje organizma.

U grožđu ima vitamina A, C i B kompleksa, minerala poput kalcijuma, magnezijuma, mangana, gvožđa, selena i kalijuma. Deluje protivupalno, antivirusno i antimikrobno. Bori se protiv raka, anemije, zatvora i umora.

Crno grožđe je mnogo zdravije, pogotovo sa košpicama. Zato iscedite ili izblendirajte domaće neprskano crno grožđe sa kožom i košpicama da dobijete najveće dobrobiti za organizam.

Za gusti sok od grožđa je potrebno:

  • 1 čaša biljnog mleka
  • 1 prepuna čaša boba crnog grožđa
  • 1 banana, smrznuta ili sveža

Dodajte po želji kašikicu ječmene trave u prahu ili drugog superfuda praha po izboru, za dodatnu injekciju imunitetu. Sastojke stavite u blender i izmiksajte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter