Izvor: TRPEZA
30.06.2024 u 10:17
0

DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno

Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.

  • 1 kg šarana
  • 1 kg bele ribe
  • 5 glavica crnog luka
  • ulje
  • 2 kašike vinskog sirćeta
  • 2 kašike crvene začinske paprike
  • 2-3 dl soka od paradajza
  • 1 dl crvenog vina, biber

Priprema:
Ribu isecite na komade, poprskajte vinskim sirćetom i ostavite da stoji pola sata. Na ulju propržite luk isečen na rebarca, dodajte papriku, seckan celerov list, pa nalijte vinom i sokom od paradajza i kuvajte dok povrće skroz ne omekša. Kuvani sos procedite u drugu šerpu, dodajte ribu koju ste prethodno posolili i ostavite na laganoj vatri 40 minuta. Poslužite paprikaš uz kuvani krompir ili pirinač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter