Izvor: Happy BSC
23.05.2020 u 11:35
0

FOOD BLOGERKA U VAŠOJ KUHINJI: Ovaj RECEPT ćete OBOŽAVATI! Prste da POLIŽEŠ! (FOTO)

Nataša Vitezović (Nale Coolinarija) je jedno od zapaženijih imena u svetu internet-kulinarstva. Piše blog o pripremanju hrane. Spretna i umešna u kuhinji, svoje specijalitete prenosi na najlepši mogući način, te na njenom blogu možete naći veliki broj recepata u različitim kategorijama: od predjela, peciva, supa i čorbi, jela bez i sa mesom, ali i nezaobilaznih slatkiša.

Popularna Nale je i poznato TV lice, jer često gostuje u emisijama gde nesebično prenosi svoje recepte, ali i savete o pripremanju raznovrsne hrane, i to sve radi s ljubavlju, što je narod i prepoznao, pa je stoga jasno zašto je “Coolinarija” veoma posećen blog.

Ona je na svom „Instagram“ nalogu podelila novi recept koji će vas osvežiti nakon dobrog ručka.

View this post on Instagram

Jednostavne ili svedene stvari meni mnogo lepše i lakše ulepšaju život nego masa nekih (za)komplikovanih. To se posebno odnosi na poslastice; one koje nisu za pred goste tj. za posebne prilike. Mada, baš te neobično obične poslastice umeju da budu pravi hit i izazovu neslućeno oduševljenje kod onih koje ste ugostili za ručkom ili večerom. Poznato i ukusno jelo koje priziva lepa sećanja je nešto zbog čega svako srce poskoči, a nepce nečujno zapeva. Ništa slađe nego kad je opušteno, domaće, poznato, dovoljno lepo i uvek ukusno! Taj osećaj topline i komfora pružaju samo tzv. smuti pa prospi #kolači a danas je na red za objavu došao baš jedan takav. Ovaj jednostavan kolač sa jagodama je ništa drugo nego #biskvit (malo tvrđi patišpanj) sa slatkom pavlakom i #jagode. Ništa preterano ali dovoljno lepo da mi izmami osmeh i učini srećnijom. #recept ✔ na blogu http://nalecoolinarija.com/jednostavan kolac-sa-jagodama/ ili ✔narednih 24 h link ka receptu je u insta priči ili ✔potražite u istaknutim objavama ~Kolači~ ili ✔u pretraživač (Google) ukucajte: jednostavan kolač sa jagodama nale . . . #coolinarija

A post shared by Nale Coolinarija (@nale_coolinarija) on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter