
JEDNOSTAVNO I UKUSNO: Pečurke sa povrćem!
Sastojci
400 g karfiola
250 g šampinjona
300 g paradajza
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
1/3 kašike sušenog bosiljka
so i biber po ukusu
nekoliko grančica peršuna
Za kuvanje su najprikladniji šampinjoni male ili srednje veličine tako da se mogu ispeći celi. Količinu belog luka možete prilagoditi.
Karfiol se podeli na cvetiće i stavi u posudu za pečenje. Dodajte šampinjone, paradajz i seckani beli luk. Posolite i dodajte biber, bosiljak i ulje, izmešajte.
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Povrće prekrijte folijom i pecite 20-25 minuta. Zatim uklonite foliju i pecite još 10-15 minuta. Gotovom povrću dodajte seckani peršun.
Ženski Magazin
Foto:Arhiva
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

HRSKAVO SPOLJA I SOČNO IZNUTRA: Najjednostavniji recept za jagnjeće pečenje

JEFTIN I LAGAN: Kolač od keksa savršen za tople dane

SUTRA JE POSLEDNJI DAN POSTA: Na Veliku subotu se pridržavajte strogih pravila

PO BAKINOM RECEPTU: Kako da ofarbate jaja za Vaskrs na prirodan način?
