Izvor: HappyBSC
23.07.2020 u 11:44
0

LAGANI I BRZI Top recept za čizkejk od malina (VIDEO)

Sočni i lagani čizkejk najbolji je desert u vrelim letnjim danima, posebno ukoliko ga pravite od ukusnog sezonskog voća. Jedan od najjednostavnijih da se napravi svakako je onaj od malina i to prema receptu Gordona Remzija.

U trenutku kada želite neku brzu, jednostavnu, a izuzetno ukusnu poslasticu, ovaj čizkejk od maline odlična je opcija. Postoje brojni recepti za lagane letnje kolače s malinama, ali Ramzijev recept jedan je od najomiljenijih u brojnim domovima.

Za pripremu je potrebno 550 grama kremastog sira, koji će prethodno odležao na sobnoj tmperaturi, 160 grama šećera u prahu, tri blago utučena jajeta, dve kašike običnog brašna, narendana korica jednog limuna i 200 grama malina.

Kao što i Remzi pojašnjava u videu, na početku prvo dobro umutite sir i šećer, a potom u smesu dodajte jaja i ostale sastojke. Ukoliko želite korisiti mikser, najbolje bi bilo da samo umiksate sir i šećer, a potom ručno mešate smesu.

Kada na kraju ubacite i maline, trudite se da ih ne zgnječite kako bi ostale cele. Kolač pecite na 180 stepeni, od 35 do 40 minuta. Potom ostavite da se ohladi i servirajte ga uz sveže maline, šlag ili sladoled.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter