
Foto: FREEPIK.COM/valeria_aksakova
NEODOLJIVI MEDENJACI: Posni i slatki, a savršeno idu uz kafu ili čaj!
Pogodni i za dane posta, prste da poližete.
Potrebno je:
- 11 kašika ulja
- 11 kašika vode
- 11 kašika šećera
- 2 kašike meda
- 1 kašika cimeta
- 1 prašak za pecivo
- 500 g brašna
Priprema:
U jednoj posudi sjedinite ulje, vodu, šećer, med, cimet, prašak za pecivo i brašno. Zatim razvucite na pobrašnjenoj radnoj površini do debljine 11 cm. Isecite medenjake pomoću čaše pa ih pažljivo stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite medenjake 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Nakon što se ohlade, pospite šećerom u prahu.
SARME S RIBOM: Posno jelo koje osvaja svakim zalogajem
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

PRIPREMITE SE ZA DUHOVNE ZADUŠNICE: Recept za pravu domaću pogaču

RAPSODIJA UKUSA: Kruške u čokoladi

RECEPT DANA: Čizkejk sa limunom

HLEB SA SIROM I BELIM LUKOM: Nestaće sa stola brzinom svetlosti

PEČENI PROKELJ SA SUSAMOM: Prilog koji daje šmek svakom jelu
