
OMILJENA VEČERA SVIH GENERACIJA: Postanite majstor za domaću gibanicu sa sirom!
Obrok za celu porodicu
OVO MORATE ZNATI
RAZGOVARALI VUČIĆ I LAVROV: Rusija će uvek biti uz prijateljsku Srbiju
SKANDAL BIVŠEG AMBASADORA SRBIJE IZ KANADE: Pokušao da prokrijumčari 97 flaša alkohola!
AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Pojačan saobraćaj, usporenija vožnja
PONIŽENJE ZA HOTIJA IZ BELE KUĆE: Vukao stolicu zbog Trampa!
Potrebno je:
500 g kora za gibanicu
250 g sir
2 jajeta
100 ml jogurta
150 ml kisele vode
50 ml ulja
1 kašika ulja
1/2 šoljice vode
Priprema:
Ulupati jaja, dodati sir, jogurt i ulje sve dobro izmešati. Dodati i kiselu vodu. U pola šoljice vode staviti 1 kašiku ulja, promešati. Time premazati prve dve i poslednje dve kore.
Tepsiju obložiti papirom za pečenje ili premazati uljem. Staviti jednu koru, poprskati je mešavinom vode i ulja, staviti i drugu koru, opet malo vode i ulja. Dve kore zguzvati, utopiti ih u fil pa staviti u tepsiju, jednu pored druge. Preko staviti koru, da joj ne izlaze ćoškovi iz tepsije.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.
Pa opet dve utopljene u fil pa jedna preko i tako dok se ne utroši sav materijal. Završiti sa dve suve kore, premazati ih mešavinom voda ulje.
Peći oko 40 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. U toku pečenja smanjivati temperaturu (do 150 stepeni).
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

NAJUKUSNI DEZERT: Slatka pita sa vanilom i višnjama

OVSENI KOLAČIĆI SA MARAKUJOM: Osvežavajući zalogaji sa cvetnom notom

BRZO I JEFTINO: Ukusno jelo od samo 5 krompira

OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ: Sočne prženice bez kapi ulja, a gotove za 15 minuta

RECEPT DANA: Karpatka – poljski kolač
