Izvor: OBJEKTIV
15.03.2022 u 14:52
0

EVO ŠTA JE KLJUČNO! Stručnjaci objasnili da li se, i zbog čega, SUPROTNOSTI stvarno privlače?

Prema njima, samo jedna stvar je ključna

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Čini se kao da postoje dva tabora, kada se postavi pitanje o tome šta je potrebno za savršenu vezu.

Jedni tvrde da je tajna idealne veze u pronalaženju partnera koji će deliti iste ideje za budućnost sa vama, imati ista interesovanja, hobije, seksualne preferencije i tako dalje.

Sa druge strane, postoje oni koji tvrde da je tajna upravo u pronalaženju nekoga ko je potpuno drugačiji od vas, kako biste jedno drugome popunili praznine, poput dve puzle u slagalici.

Savetnici za pronalaženje srodne duše, Orna i Metju Valter, kažu da svaka zdrava veza ima ravnotežu muške i ženske energije koje reaguju jedna na drugu, što znači da mora da postoji ta suprotnost

Dve “muške” energije, koje podrazumevaju borbenost, želju za dominacijom i slično,kada su zajedno, stvaraju konkurentski odnos i teren podložan konfliktima.

Samo kad su ove dve energije uklopljene zajedno doživljavate romantiku i intimnost. Važno je reći da nije bitno koja osoba u paru ima više muške energije, a koja više ženske energije da bi ova dinamika funkcionisala.

Ličnost i kompatibilnost

Metju i Orna su objasnili i kako funkcionišu parovi, u zavisnosti od ličnosti partnera. Veze između između dve ekstrovertne ili dve introverte osobe, mogu da funkcionišu neko vreme, ali trajna i prava ljubav se, prema njihovom mišljenju, stvara češće kod suprotnih karaktera.

Dva ekstrovertna partnera, sa druge strane, mogu da stvore takmičarsku atmosferu u davanju pažnje, zbog čega može da dođe do toga da se jedan od partnera oseća poraženo, jednom kada da svoj maksimum, a drugi ga prestigne. Dvoje introvertnih, sa druge strane, mogu da osete nedostatak energije da se pozabave problemima između para, zbog čega mogu da se ohlade.

Ekstrovertni partner daje dinamičnu energiju, dok introvertni utemeljuje tu energiju i stvara svojevrsno gnezdo, udobnu atmosferu u kojoj partneri uživaju.

Dakle, pravu harmoniju, stvara samo ta razmena različitih energija i međusobno dopunjavanje.

Važno je da razlike između partnera predstavljaju komplementarne snage i da se partneri međusobno dopunjuju. Uz to, neophodno je da postoji međusobno poštovanje u kombinaciji sa davanjem slobode partneru da bude ono što jeste, bez potrebe za promenom.

Šta je najvažnije?

Neophodno je da jedna stvar bude ista kod oba partnera. U pitanju su vrednosti.

Vrednosti određuju viziju veze i ciljeve u životu, pa tako, kada na primer jedan partner želi porodicu, a drugi ne, bez obzira na kompatibilnost njihovih karaktera, doći će ili do veze u kojoj će samo jedan partner biti srećan i zadovoljan, ili do raskida.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter