Izvor:
04.06.2017 u 23:12
0

MUŠKARCI ŠIROM SVETA PORUČILI: Ove seksualne poze nas dovode do ludila! (foto)

Muškarci tvrde da im je pogled na partnerku u seksu veoma privlačan, upravo zbog toga ovim pozama ne mogu odoleti.

Časopis "Men's Health" napravio je anketu u okviru koje je čak 800 muškaraca odgovaralo na jednostavna pitanja o seksualnim odnosima.

Oni su imali zadatak da izdvoje najbolje poze u seksu, kao i jednu koju najviše obožavaju.

Dogi stajl

Popularna poza dogi stajl se našla na listi najomiljenijih. Muškarcima se posebno sviđa jer oni diktiraju tempo i intezitet, a posebno su istakli da im je pogled na parterkine atribute posebno privlačan.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

Jahačica

Jednako zanimljiva im je poza jahačica. Za razliku od dogija, muškarac ovde leži i dopušta da žena vodi incijativu. Kažu da im je ovo opuštajući, a jednako seksi položaj.

Misionarska poza

Iako često zanemarena, misionarska poza je takođe ušla u top tri omiljenih. Veliki broj muškarca je priznao da im je sam osećaj fenomenalan, ali i da im pruža mogućnost za uporede strastvene poljupce.

Pored omiljenih poza, anketa je otkrila da najveći broj muškaraca želi da isproba seks u stojećem položaju. Žena u krilu, sa obgrljenim nogama oko struka je nešto što ih veoma „pali“ i izaziva neverovatno zadovoljstvo.

Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter