Izvor: esquire
27.06.2022 u 16:09
0

Ovo obara sa nogu: ČAROBNE REČI ZA MUŠKARCA!

Najkorisniju stvar u vezi sa muškarcima naučio me je muškarac. Da, imala sam sreću da imam muškog prijatelja i zamislite druženje nam je uspelo. Dobila sam more korisnih saveta, zapravo čistog znanja, od jednog čoveka koji to nije naučio na osnovu svog iskustva sa muškarcima već je jednostavno bio spreman da se otvori. Da bez glumatanja nedokučivosti  podeli ono što je shvatio o sebi i drugima. Biti muškarac. Biti muškarac u jednoj određenoj sredini. Biti muškarac u svim zamislivim i nezamislivim situacijama. Zvučao je drugačije od popularnih instant priručnika, prezirao je muško-ženske igrice i šablone iz televizijskih serija, sa mnom je razgovarao želeći da uspem  u onome što sam nameravala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U to vreme viđala sam profesionalnca i to one najgore vrste – bio je obezbeđenje visoke klase, operativac u specijalnim operacijama, čovek koji je po zidu slagao oružje onako kako starije žene vole da izlažu najlepše i najvrednije tanjire. Čist nagoveštaj testosteronske bombe sa licem dečaka sa omota za čokoladu i pogledom toliko lepim i blagim kao da je u svakom trenutku nečim bio detinje zbunjen. Pištolje sam otkrila kasnije ali u ovoj priči oni nisu detalj koji će imati uticaja na zaplet. Neće opaliti ako to očekujete. Važni jesu ali tek kao motiv bitan za razumevanje njegovog karaktera a od karaktera muškarca zavisi šta ćete na kraju uraditi s njim. On mi je u svemu odgovorao jer nije bio ni blizu stereotipnoj predstavi o vojnicima,specijacima, obezbeđenjima. Jeste se malo ložio i blago razmetao ali daleko od bilo kakve vulgarne, divljačke sirovosti. I surovosti.

Problem je bio u krevetu. S vremena na vreme. Kad god nije bio na visini zadatka, muškarci nažalost kvalietan, u njihovom prevodu žestok, seks sa ženom doživljavao kao zadatak, ponašao se tipično. Užasno tipično. Pretočeno u fraze, otprilike ovako: Prenosiš mi nervozu; Izvini, šta je sa tobom danas; Hajde, potrudi se malo; U čemu je tvoj problem.

Istina je da nisam bila nervozna, nisam imala nikakav problem, trudila sam se najviše što sam umela i bilo mi je jako teško što se posle takvih situacija nije javljao danima. Najeću grešku sam napravila kada sam mu rekla da je možda umoran jer takvi kao on nikada nisu umorni, da je možda pod stresom ali šta je stres za takvu ljudinu, zapravo kad god sam rakurs pomerala na njega tamo gde “problemu” i jeste bilo mesto. U tom slučaju nije se javljao nedeljama. Iako je seks generalno bio sjajan sa sporadičnim naletima nesigurnosti momka sahiljadu pištolja.

-Bustuj mu ego – rekao mi je prijatelj.

-Šta da radim? – pitala sam zbunjeno

-Bustuj mu ego. Hvali ga. Stalno ga podsećaj na to da je najbolji, da je nezamenljiv i sama se sebi čudi kako do sada nikada nisi upoznala takvog muškarca i kako baš ni sa kim ne bi mogla da ga uporediš. Ni sa jednim svojim prethodnim iskustvom.

-Ali, to je sumanuto. Glupo je…

-Ti si izabrala takvog muškarca i želiš po svaku cenu da ostaneš sa njim. Rekla si da je najviše pehova bilo tek kada ste počeli da spavate zajedno – govorio je mirno.

-Kakve to veze ima?

-Muškarci od čelika su nasvileniji unutra. Kada im svučeš taj mišićni oklop u koji su uložili vreme, novac, krv, suze i znoj. Oni, bar na premijeri, ne spavaju sa ženama da bi uživali već da bi potvrdili ono za šta su ubeđeni da žene na osnovu njihovog izgleda očekuju kada legnu s njima. Da budu raznesene, ošamućene višestrukim orgazmima. Zgnječene polutkama od ruku, katapultirane u stratosferu, satrvene muškošću pastuva na sterodima. Možeš li da zamisliš koliki je to pritisak. On ne spava sa tobom, on polaže neki ego test.

OVI ZNACI UKAZUJU DA NOSITE „RUŽIČASTE NAOČARE!“ Saznajte da li ste zaslepljeni ljubavlju

-Ali ako sam već jednom bila katapultirana gde god, zašto se sve to ponavlja? Mislim, dokazao se..

-Nesigurnost je neprolazna ako se leči proteinima,botoksom, cipelama, čime god što isključuje istinski rad na sebi. A tvoj operativac za to nema vremena niti bi u ludilu priznao sebi da tako savršen, spreman da uleti u akcioni film i reši stvar, ima problem koji, u njegovoj glavi, deli tipove na muškarčine i slabiće. Nije akutno, hronično je – smejao se na kraju.

Nije me usmeravao da muškarca gledam kao plen, kao neprijatelja, kao bilo šta iz spektra pomodnih budalaština.Podržao me je u brobi za muškarca čiji ću “problem” lečiti protivotrovom na koji bi retko koja žena, naučena da prezre sve što nije dovoljno muško, pristala. I uspevala sam u tome  nikada ne otkrivši šta mu se dogoodilo i šta ga je, nekada i možda zauvek, učinilo nesigurnim.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter