Izvor:
24.05.2017 u 09:33
0

RED JE BIO DA PROGOVORE: Žene otkrile o ČEMU razmišljaju dok masturbiraju, uzbuđuje ih baš OVO!

Masturbiranje se često smatra tabu temom o kojoj se neretko govori, ali činjenica je da je samozadovoljavanje normalno, da opušta i smiruje i da upoznaje pojedinca sa njegovom seksualnošću.

Muškarci su se oduvek pitali – šta se dešava u ženskoj glavi. Izgleda da se ovo pitanje postavlja i u naučnim krugovima, jer su naučnici hteli da otkriju o čemu žene maštaju kada masturbiraju pa su anketirali veliki broj njih iz svih delova sveta kako bi došli do odgovora.

Nakon dugotrajnih istraživanja i ispitivanja, naučnici su oktrili da 51% žena masturbira skoro svakodnevno i da im je masturbacija normalan deo svakodnevnice. Žene su se složile da im masturbacija pomaže u seksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

Na pitanje o čemu razmišljaju dok amsturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja seksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. One su otkrile da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i seks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

Takođe 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

izvor:Srbija Danas
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter