Izvor: Alo.rs
08.09.2020 u 14:14
0

EKSPERTI OTKRIVAJU: Uz pomoć krompira rešite se migrene za sva vremena!

Migrene znaju da budu jako ozbiljne, kao i bolovi u vratu, a stručnjaci su pronašli način kako da se prirodnim putem oslobodite nesnosnih bolova

Stručnjak sa klinike za fizioterapiju otkrio je trik koji pomaže u ublažavanju bolova u vratu i potencijalnih migrena, a za sve to potreban vam je krompir.

– Imali smo veliki porast pacijenata sa bolovima u vratu i migrenama, koje su povezane sa dugim sedenjem zbog karantina do kog je došlo zbog pandemije korona virusa. Problem se odnosi uglavnom na držanje donjeg dela leđa. Napravite test, kada gledate u ekran i vaša vidna linija je u skladu sa njim, onda nemate problem. Ipak, ako gledate prema dole, najčešće ukoliko radite za laptopom, vaša glava praktično visi i to opterećuje donji deo leđa – rekao je fizioterapeut i nastavio:

OVO MORATE ZNATI

DOBRE VESTI OD DR STEVANOVIĆA: Ne povećava se broj pacijenata sa ovom kliničkom slikom!

HOROR U ZRENJANINU: Žena izbola supruga u kući, on pokušao da potraži pomoć pa preminuo

Šapić izabran za predsednika Skupštine opštine Novi Beograd

DA SE NAJEŽITE! GEORGINA RODILA TROJKE A ONDA DOŽIVELA PAKAO: Ostavio je suprug a sada živi u deset kvadrata

– To često dovodi do peckanja u trapezastim mišičima i utiče na mišiće u vratu, kičmi i nervima.

On dalje otkriva da vam u rešavanju tih problema mogu pomoći dva krompira. Spojite ih zajedno i lezite ravno, sa postavljenim krompirom ispod zadnjeg dela glave. Tada opustite vrat i to će vam pomoći da olabavite mišiće i vrat ponovo vratite u prvobitan položaj. Ovo je veoma korisna i efikasna stvar, a ljudima može pomoći da se kod kuće oslobode napetosti u vratu i pritiska oko sebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter