Izvor: Happy BSC
07.10.2021 u 11:34
0

MELEM ZA KAŠALJ: Jača imunitet i oporavlja organizam!

Žalfija je pravi melem za kašalj, zbog toga se već vekovima koristi u narodnoj medicini.

Žalfija se odlično pokazala protiv bora, akni, mitisera, bubuljica, staračkih pega i podočnjaka.

PROČITAJTE JOŠBOLE VAS ZGLOBOVI ZBOG PROMENE VREMENA? 4 leka koja će ODMAH rešiti problem

 Koristi se i u preparatima za negu kose. Dakle, žalfija za kosu daje fantastične rezultate.

Englezi ovu biljku zovu Sage što znači mudrost, dok je latinski naziv za žalfiju Salvia officinalis.

PROČITAJTE JOŠSaveti za one koji dugo sede za računarom

Čaj od žalfije se jednostavno sprema. Ovaj izvanredan napitak koji pomaže u jačanju imuniteta treba piti svaki dan po 2 šolje i ne morate više brinuti za vaše zdravlje. Žalfija i cimet pomažu i kod upornog i suvog kašlja. Lekovita svojstva se udvostručuju kada se ova dva sastojka spoje.

Žalfija je najbolji prirodni lek za bronhitis i sinuse, on će vam pospešiti izbacivanje sekreta i šlajma. Za samo nekoliko dana žalfija će vam u potpunosti oporaviti pluća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter