Izvor: Tanjug
19.08.2020 u 07:55
0

NOVE POSLEDICE KORONA VIRUSA! Evi šta su otkrili mađarski lekari!

Mađarski lekari su došli do saznanja da Covid-19 ima i neke, do sada nepoznate posledice.

SAZNAJTE JOŠ

OVO JE TRENER IZ JAGODINE KOGA JE UDARIO GROM! Stefan je na aparatima, lekari mu se bore za život!

BROJKE ZARAŽENIH KORONOM OPADAJU: Kada ćemo se vratiti normalnom životu?

DODIK ZAGRMEO: Srpska ne želi u NATO!

NEOBIČAN SLUČAJ! U švajcarskom gradiću padao ČOKOLADNI SNEG sa neba!

TUŽAN DAN ZA FILM! Preminuo glumac Ben Kros

– Mnogi ljudi koji su se oporavili od koronavirusa razvili su sindrom hroničnog umora i posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) – izjavio je glavni mađarski epidemiolog.

Otprilike od 20 do 25 odsto oporavljenih razvija sindrom hroničnog umora (CFS), a deset odsto onih koji su se lečili na intenzivnoj nezi pate od PTSP-a, rekao je Janoš Slavik iz Južne bolnice  i dodao da mnogi drugi pacijenti u Mađarskoj pokazuju znake PTSP-a nakon što pobede bolest.

Slavik je rekao i da treba disciplinovano nositi masku, a da na važnost te mere zaštite treba podesćati mlade što češće.

Mladi teba da budu svesni da nisu oni ugoržena kategorija, ali da nošenjem maske štite one koji to jesu i koji bi mogli da se zaraze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter