Izvor: Tanjug
19.12.2020 u 12:25
0

RUSIJA pokreće preklinička ispitivanja kombinovane VAKCINE!

 Rusija će uskoro početi sa proširenim prekliničkim ispitivanjima kombinovane vakcine protiv sezonskog gripa i korona virusa, čija je izrada trenutno u toku, saopštio je direktor Državnog istraživačkog centra za virusologiju i biotehnologiju „Vektor“ Rinat Maksjutov.

OVO MORATE ZNATI

DANAS JE NIKOLJDAN Najzastupljenija slava u Srba

VUČIĆ: Prve vakcine namenjene najstarijima!

VUČIĆ: O reviziji Dejtona odlučuju sva tri naroda, Srbija neće ući u NATO

Maksjutov je za rusku nacionalnu televizuju rekao da bi kombinovana vakcina trebalo da pruži zaštitu od senzonskih varijanti virusa gripa i od novog korona virusa, prenosi TAS S.

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVI UŽAS NA SVETOG NIKOLU! Bačena bomba na kuću-povređena žena!

PRESEO IM NIKOLJDAN! Upao kod čoveka na slavu, pa zbog duga pretukao celu porodicu-i majku invalida u kolicima!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Starica skočila sa sprata staračkog doma!

NOĆ ZA NAMA: Pucnjava na Zrenjaninskom putu, ima ranjenih!

Prototip ove vakcine već je testiran na životinjama u laboratorijskim uslovima, kada je pokazano da pokreće imunološki odgovor, a sada je doneta odluka da se pređe na proširena preklinična ispitivanja, rekao je Maksjutov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter