Izvor: najžena.alo
16.11.2023 u 13:59
0

DA LI „TRENIRATE“ KOSU: Doktori upozoravaju da može izazvati ćelavost i upalu (VIDEO)

Na aplikaciji TikTok pojavio se novi viralni trend, takozvano "treniranje kose". Bazira se na ređem pranju kose kako bi se ona, a i samo teme "istrenirali” da izgledaju lepše i zdravije. TikTokeri koji slede ovaj trend veruju da će uz pomoć njega postići to da im se teme glave sporije masti pa kosu neće morati da peru toliko često.

Haštag #hairtraining prikupio je preko 164 miliona pregleda na TikToku.

Jedna od najpopularnijih TikTokerki koja se bavi zdravljem i lepotom kose u svom videu tvrdi kako kosu nije oprala 33 dana, a ovo joj je bio tek treći put da je pere ove godine. Video koji je objavila prikupio je 5.7 miliona pregleda i 613.000 lajkova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter