Izvor:
03.06.2024 u 21:40
0

TOP TRI FRIZURE OVOG LETA: Fantastičani izgled za vruće dane

1. Brza frizura za sve prilike – konjski rep

Konjski rep je jednostavna frizura za pravljenje, zato ga sve žene vole. Sem toga, takva frizura je komforna i i univerzalna: pogodna je i za šetnju, i za trening, i za posao, čak i za romantičnu večeru.

Još jedna njena prednost je to što konjski rep podjednako dobro izgleda i na kratkoj, dugoj, ravnoj i kovrdžavoj kosi. Ipak, poželjno je imati gušću kosu, (jer tanak rep će više ličiti na rep miša, a ne konja).

 

2. Savršena frizura za poludugu kosu – razbarušeni bob

Razbarušeni bob neverovatno je šik frizura koja vašim leđima i vratu takođe ostavlja prostor da koža diše. Budući da se radi o frizuri koju je teško skupiti u rep, bob možete nositi na način da ga zabacite unazad. Na taj način vaše lice biće slobodno. Druga opcija je oblikovanje kose u talase koji su kao stvoreni za letnje mesece.

U svakom slučaju, bob je jedna od najjednostavnijih frizura za održavanje, a izgleda sjajno kada se nosi na bilo koji način zbog čega i ima toliku vojsku obožavatelja.

3. Savršena fizura za dugu kosu – slojevita kosa

Ako imate dugu kosu slojevi su sjajan način da je stanjite i smanjite njenu težinu, a to je ono čemu mnogi teže u letnjim mesecima.

Naravno, „minus“ ove frizure je taj da ukoliko volite da nosite raspuštenu kos vaš vrat i leđa neće biti najsrećniji, ali s druge strane, vi ćete izgledati neverovatno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter