Izvor: KURIR
04.06.2024 u 07:49
0

„DANI DOМАĆE KUHINJE“ SLEDEĆEG VIKENDA U RAKOVICI Podržimo naše male proizvođače, probajte i kupite sireve, kolače, štrudle, med

Manifestacija „Dani domaće kuhinje“ biće održana u subotu i nedelju 8. i 9. juna u tržnom centru u Rakovici u Beogradu. Događaj će biti organizovan na otvorenom, uz slobodan ulaz od 10 do 21 čas oba dana.

Posetiocima će se predstaviti mali poljoprivredni proizvođači i proizvodi koji su nastali po domaćoj tradicionalnoj recepturi i koje ne možete da pronađete na policama marketa.

TOP TRI FRIZURE OVOG LETA: Fantastičani izgled za vruće dane

 

Ljubitelji domaće hrane i pića moći će da probaju i kupe: suhomestante proizvode, sireve, kolače, štrudle, sokove, vino, pčelinje proizvode.“Novo druženje zakazujemo za 22. i 23. jun podno Avale. Pozivamo sve zainteresovane izlagače da se prijave na danidomacekuhinje@gmail.com“, navodi organizator.

Milica Petrović, organizator događaja kaže da su „Dani domaće kuhinje“ postali prepoznatljivi kao manifestacija koju rado posećuju sve generacije. Podseća da udruženje „Hrana sa naših polja“ postoji osam godina. Osnovano je sa ciljem da prikuplja informacije o proizvođačima hrane i pića i omogućava lagodniji plasman i prodaju proizvoda u većim gradovima u Srbiji.

Najavljuje i održavanje manifestacije na više novih lokacija i još veću podršku malim preduzetnicima, što je od velikog značaja kako za njih, tako i za privredu u celini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter