Izvor: srbijadanas
25.06.2021 u 20:28
0

LIMUN JE BOGAT VITAMINIMA! Zbog ovoga je važno da ga redovno konzumirate

Limun je mnogo zdrav. Bogat je vitaminom C koji ima antioksidansno dejstvo. Jača naš imunitet i ceo organizam. Trebate ga što više konzumirati, videćete kako ćete biti zdraviji.

U FOKUSU: 

VELIKA SNAGA SRPSKE VOJSKE: Sve spremno za „Munjeviti udar 2021“ na Pešteru!

OGLASILA SE DEVOJKA KOJA JE SNIMALA PREBIJANJE NA ADI: Alo, muškarčine, da li je moguće da ŽENE razdvajaju nasilje!

ANA BRNABIĆ SUTRA U NIŠU: Zapisujemo sve i kada se vratimo u Beograd radimo dalje!

DAČIĆ: U Bundestagu RAZOČARANI vlastima u Prištini

MINISTAR LONČAR: Apel za sve, posebno za mlade da se vakcinišu

Počnite od limunade, ali umesto da je sladite šećerom, stavite malo meda. Videćete kako je ukusno. Ima antiupalno destvo i sprečiće nastanak mnogih bolesti.

Kada birate limun, dobro se informišite da nije genetski modifikovan, već da je prirodan. Genetski modifikovana hrana je opasna po naše zdravlje i izaziva rak.

Limun ima dosta lekovitih svojstava:

  • Jača imunitet
  • Uništava loše bakterije
  • Ubija kancerogene ćelije (mnoga istraživanja su to pokazala)
  • Čisti organizam od toksina
  • Potiče rad jetre i bubrega

Limun možete i zamrznuti, ukoliko imate organski, pa ga odlediti po potrebi. Na ovaj način čuvaju se sva njegova lekovita svojstva, a intenzitet arome i ukusa se povećava. 

Možete ga pomešati sa đumbirom, medom, ali i koristiti kao lek s belim lukom. Na taj način ćete ojačati svoj organizm, imunitet i detoksikovati telo, kao i stvoriti alkalnu bazu koja je neophodna za zdravlje i vitalnost organizma. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter