Izvor: 24SEDAM
31.08.2024 u 14:47
0

SAVRŠENI DORUČAK: Idealan je za ljude koji su kancelarijski radnici

Mršavićete, a bićete siti, tvrdi stručnjak

Stručnjak za mršavljenje predstavio je doručak koji suzbija glad i koji je idealan za ljude koji rade u kancelariji ili svakoga ko želi da smrša i ostane sit do ručka.

Za one koji su stalno u pokretu, ključno je pronaći doručak koji je ne samo praktičan, već i zasitan, čime se obezbeđuje fokus i produktivnost tokom celog jutra.

OVO DRVO JE PRIRODNI LEK: Sada je vreme branja

Nutricionisti naglašavaju potrebu za obrokom koji ne samo da suzbija glad, već i pomaže u mršavljenju i pruža dugotrajnu energiju.

Prema rečima profesora Franklina Džozefa iz klinike za mršavljenje Dr. Frank, izbalansiran doručak koji kombinuje visokoproteinske i vlaknaste sastojke sa namirnicama niskog glikemijskog indeksa posebno je koristan za one koji moraju da izdrže zahtevne radne dane van kuće.

– Doručak je ključan za upravljanje glađu i održavanje stabilnih nivoa energije, posebno za one koji moraju da sačekaju ručak da bi ponovo jeli – rekao je Džozef.

On je istakao važnost namirnica niskog glikemijskog indeksa, poput bobičastog voća i semenki, za dugotrajni energetski bust tokom jutra.

Kako kaže doktor, ovo je posebno korisno za kancelarijske radnike koji treba da ostanu fokusirani i produktivni do ručka.

Za one koji traže doručak koji ispunjava sve zahteve, imamo pravu stvar za vas.

Ovaj doručak bogat hranljivim materijama nije samo jednostavan za pripremu, već pruža čak 25 grama proteina za otprilike 355 kalorija.

Evo šta će vam biti potrebno za ovaj doručak od 355 kalorija:

  • 180 grama običnog nemasnog grčkog jogurta (100 kalorija, 18g proteina)
  • 3 velika belanca (51 kalorija, 11g proteina)
  • 1/2 avokada (120 kalorija, 3g vlakana)
  • 120 grama spanaća (4 kalorije, 0.5g vlakana)
  • 1 mala integralna tortilja (70 kalorija, 2g vlakana, 4g proteina)
  • 1 kašika salse (10 kalorija)

Ukupno: otprilike 355 kalorija, 25g proteina, 8.5g vlakana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar