Izvor: Najžena
24.12.2023 u 10:16
1

TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Evo kako da NAJBRŽE operete pleh za mafine, lako i jednostavno

Verujemo da ne želite ni da pečete novu turu mafina u kalupu na kome su ivice pune zapečenih mrvica od prethodne upotrebe.

Pleh za mafine je koristan alat u kuhinji jer se može koristiti za pripremu poslastica od lisnatog testa, malih pita i doručka sa jajima. Lista primena je duga, ali česta upotreba i neadekvatno održavanje mogu brzo da je unište. Ako imate dobar i skup kalup koji ne želite tek tako da zamenite, posvetite mu nekoliko minuta svog vremena.

Sapun i ispiranje u hladnoj vodi nisu dovoljni, posebno ako ga koristite i za slane grickalice koje sadrže intenzivnije namirnice poput luka i belog luka. Zaista ne želite da pravite sočne čokoladne mafine i osetite aromu i miris belog luka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Evo kako da NAJBRŽE operete pleh za mafine, lako i jednostavno”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter