Izvor: HappyBSC
31.12.2019 u 13:48
0

ISMEVALI SU ME KAO KLINCA Onda je usledila slatka osveta!

Mladi fudbaler Ajaksa David Neres je govorio o promeni u njegovom životu pošto je postao profesionalni fudbaler.

On je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe sjajnim partijama, pre svega u Ligi šampiona. Brazilac rođen 1997. godine u Sao Paolu se podsetio teških trenutaka koje je proživeo kao mlađi.

– Dve devojke su me ismevale kada sam bio dečak. Pet godina kasnije sam obe odveo u hotel sa pet zvezdica. Rekao sam da moram do toaleta i izleteo iz sobe i hotela bez plaćanja – preneo je Neres kako se „osvetio“.

Saigrač reprezentativca Srbije Dušana Tadića je otkrio i kako je umalo ostao bez prilike da igra za nacionalni tim Brazila.

– Nisam se javio na telefon, ne javljam se na nepoznate brojeve. Prijatelji su mi rekli da je to zapravo poziv selektora Titea – naveo je Neres.

Uprkos brojnim ponudama proteklog leta, on je ostao član Ajaksa sa kojim ima ugovor do kraja juna 2023. godine, a njegova vrednost se trenutno procenjuje na 45 miliona evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter