Izvor: kurir.rs
21.08.2020 u 11:24
0

KON UPOZORAVA: Situacija i dalje nesigurna!

Epidemiolog Predrag Кon izjavio je danas da je epidemiološka situacija i ;“dalje nesigurna“ i da „ni u kom slučaju nije vreme za naglo opuštanje mera“. On je naveo da je virus i dalje prisutan, dodajući da kovid ambulante rade svoj posao i ima pacijenata.

SVE O SPORTU

SPREMNI ZA BALKANSKO PRVENSTVO: Selektor Zuković najavio okupljanje najboljih domaćih atletičara

MAMIĆ SVE IZNENADIO IZJAVOM: NOLE JE NAŠ! NAPADAJU GA SAMO FUKARE

NEVEROVATNO! ONI SU REKORDERI: 56 TROJKI za košarkaše Hjustona

„Smanjuje se broj onih koji se testiraju zbog sumnje na kovid, povećava se broj onih koji se testiraju zbog putovanja. Sve to daje podatke o procentima pozitivnosti koji nisu potpuno adekvatni, ali jasno se vidi da je smirivanje u toku“, rekao je Kon.

Kako je naveo, ne bi trebalo prerano popuštati mere, ali ; to ne znači da o tome ne bi trebalo govoriti.

On je istako da si apsolutni prioritet školski kolektivi i otvaranje škola, odnosno osiguranje da u početku nastave bude što je moguće bolja epidemiološka situacija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter