Izvor:
15.12.2019 u 13:23
0

SRBIN SEDAM PUTA PREVARIO NEMAČKU Izmišljao imena za azil, uzimao pare i sada je UHAPŠEN

Neimenovani Srbin (26), koji je sedam puta podnosio zahtev za azil u Nemačkoj, desetog novembra ponovo je pokušao da preko Austrije ilegalno uđe u zemlju, ali ga je nemačka policija otkrila na kontrolnom punktu Rotal-Ost, u Bavarskoj, prilikom provere dokumenata svih putnika turističkog autobusa.

MERKEL ZOVE I RADNIKE IZ SRBIJE: Spremamo novi zakon za gasterbajtere, trebamo UČENE RADNIKE!

Protiv prevaranta, koji je prvi put odbijen 2010, podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenog ulaska u Nemačku i odveden je u pritvor pred proterivanje.

Kako navodi "Bild", on je bio na spisku traženih lica u policiji zbog "vožnje u pijanom stanju" prilikom prethodnog boravka u Nemačkoj.

SVEKRU DONIRALA DEO JETRE: Ceo region bruji o Almiri Mumić!

Srpski državljanin je zahteve za azil i propratne zahteve podnosio i pod drugim imenima u Nemačkoj i podizao odgovarajuće prinadležnosti u skladu sa Zakonom o tražiocima azila – izjavio je predstavnik nemačke Savezne policije.

Koliko je novca ukupno podigao policija nije objavila, pozivajući se na zaštitu podataka.

Ovaj slučaj izazvao je burnu reakciju tamošnje javnosti. Mediji postavljaju pitanje opravdanosti podnošenja brojnih zahteva za azil čime se, ocenjuju oni, stranci okorišćavaju o državu.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen


NAJZANIMLJIVIJE VESTI IZ HRONIKE

JEZIVO SVEDOČENJE O TRAGEDIJI U NIŠU: Začula se žestoka prepika, pa galama, a mališan se samo držao za stomak!

LOCIRAN SNAJPERISTA I POMAGAČI Napadači na BIZNISMENA sakrili se u Crnoj Gori!

ŠOKANTNA ISPOVEST: UPALA je POLICIJA, tresla sam se i dozivala roditelje, SVAŠTA mi je PROŠLO kroz glavu! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter