Izvor:
22.11.2019 u 14:27
0

ISPOVEST PROFESORA KOJI JE SPREČIO MASAKR U ŠKOLI: Skočio sam na pušku, dva metka su mi prošla pored glave, ali sam ga savladao!

Pomahnitalog Gorana T. iz sela Donja Livadica kod Velike Plane, koji je ušao u Ekonomsku školu u tom gradu i iz automatske puške otvorio vatru, zaustavio je profesor Slavoljub Stojadinović.

– Sve se desilo za vreme sedmog časa u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi. Učenici su imali čas filozofije kada je lice sa puškom uleteo kod njih na čas. Ja sam istrčao iz sale, otišao sam na sprat gde je čovek upao sa puškom. Ušao sam u učionicu i video lice sa puškom – kaže za portal SrbijaDanas.com profesor Stojadinović.

Profesor je opisao kako je izgledao trenutak kada je Goranu T. oteo oružje.

Počeo sam da pričam sa njim. On je u jednom trenutku okrenuo pogled ka tabli, i tada sam ja skočio na pušku. Krenuli smo da se rvemo. Uspeo sam da mu otmem oružje. Ispalio je dva metka meni pored glave, ali sam uspeo da regulišem situaciju. Policija je nakon toga došla i uhapsila lice koje je upalo u školu – navodi profesor.

Podsetimo, muškarac je pucao dva puta iz ovog oružja, a veća tragedija sprečena je zahvaljujući profesoru Stojadinoviću.

Kod pomahnitalog pucača pronađeni su još i ručna bomba, pištolj i eksploziv. Prve informacije, kako su preneli mediji, ukazuju da je u pitanju psihički poremećena osoba koja je htela da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u nameri.

Srbija Danas
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter