Izvor:
22.11.2019 u 14:24
0

OGLASILA SE KRISTIJANOVA DRUGARICA Nismo u svađi, jadnici su bacili bombe i promašili!

Biljana Lukan, prijateljica Kristijana Golubovića, na čiju kuću su jutros bačene dve bombe "kašikare", oglasila se na Fejsbuku posle napada.

– Obaveštavam vas da su bačene dve bombe iz velike daljine i jadnici nisu uspeli ništa da oštete niti da mi naude. Nikada ja i Kristijan nismo bili u svađi i naravno da smo i dalje dobri prijatelji – poručila je Biljana koja je u trenutku eksplozije bila u kući sa troje dece i suprugom.

Biljana je poznata i od ranije medijima zbog krađe novca od države utajom poreza. U pitanju je 6.000.000 evra koje je kao vlasnica otpada sekundarnih sirovina, sa još sedam osumnjičenih osoba, proneverila tako što su davali lažne podatke o zakonito stečenim prihodima.

DEBEO DOSIJE ŽENE NA ČIJU KUĆU SU BAČENE BOMBE: Opljačkala državu za 6.000.000 evra, pa prijatelju davala pare! (FOTO)

Izvor: Happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter