Izvor: Najžena
17.02.2024 u 12:52
1

JEDITE SLATKIŠE I MRŠAVITE: Zvuči neverovatno, ali je istina, istopite kilograme uz pomoć UN dijete

Da, istina je da je dozvoljeno jesti slatkiše i uživati u picama i testu. Ali da li je baš tako jednostavno i lako kao što zvuči?

UN dijeta je jedan od najpopularnijih načina za mršavljenje na našem prostoru koja vam može omogućiti da izgubite i do 20 kilograma za 3 meseca. Mršavite a jedete slatkiše i testenine? Pa zar to nije bajkovito!

Un dijeta nije kratkoročan režim ishrane i da biste videli rezultate potrebno je da je se pridržavate 90 dana.  Ako je efikasno, ni to nije dugo. Pitanje je ipak šta se dešava posle toga? Da li ima jo-jo efekta ili su rezultati trajni? Može li vas osloboditi i celulita?

Da, istina je da je dozvoljeno jesti slatkiše i uživati u picama i testu. Ali da li je baš tako jednostavno i lako kao što zvuči?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JEDITE SLATKIŠE I MRŠAVITE: Zvuči neverovatno, ali je istina, istopite kilograme uz pomoć UN dijete”

  1. Možda bi i mogla da se lakše drži neka dijeta pod uslovom da se ne izlazi nigde recimo ovih 90 dana UN Dijete , ovako izadjete pa ugledate Valter, ili na Kaleniću pite ispod sača , ili neke lepe starinske minjone, pogotovu one bele ukrašene sa dve trešnjice, u izlogu neke lepe poslatičarnice i sve pada u vodu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter