Izvor: happybsc
26.02.2024 u 17:08
0

MORAJU JOŠ DA OBJAŠNJAVAJU: Još dve tužbe protiv roditelja K. K. koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru

Višem sudu u Beogradu podnete su još dve tužbe protiv roditelja dečaka koji je 3.maja prošle godine počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Dve nove tužbe protiv Kecmanovića, podneli su roditelji ranjene dece i pripremna ročišta po tim tužbama zakazana su za mart i maj, saznaje Tanjug. Tužbe su podnete za naknadu nematerijalne štete usled fizičkog bola, pretrpljenog straha i psihičkog bola, dok je nastavnica podnela tužbu i zbog umanjenja životne aktivnosti.

Nedavno je tužbu za naknadu štete podnela i nastavnica istorije koja je, takođe, teško ranjena, a po njenoj tužbi još uvek nije zakazano pripremno ročište. Prvu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih, a drugu članovi porodice Dukić, čija je ćerka ubijena i po tim tužbama suđenje je u toku.

U ovom sudu vodi se i krivični postupak protiv Kecmanovića, instruktora i vlasnika streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, maloletni K. K. učio da puca, ali on krivično ne može da odgovora jer u trenutku izvršenja dela nije imao navršenih 14 godina.

Sud je u tom postupku odlučio da prihvati predlog Višeg javnog tužilaštva i suđenje zatvori za javnost. Suđenje se nastavlja 29. februara i 1. marta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter