Izvor: AGENCIJE
29.04.2024 u 16:28
0

UBICA NAKON SVAĐE PUCAO U ŽRTVU: Reper Aleks M ubijen ispred restorana u Dizeldorfu u Nemačkoj

Srpski državljanin Aleksandar M. (38) ubijen je juče rano ujutru ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio smrtonosne hice uhapšen je Albanac Rustem Lapi (52).

Aleksandar, odnosno Aleks M. bavio se muzikom, a na njegovom Instagram profilu nije dostupno previše informacija o muzici koju je pravio

Prema pisanju medija, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa, posle kraće rasprave između dvojice muškaraca.

„Oko 2.45 časova u restoranu je došlo do svađe između kasnije žrtve i osumnjičenog. Nakon što se svađa nastavila izvan restorana, začuli su se pucnji. Osumnjičeni se potom vratio u bar, gde je i priveden“, piše nemački portal Welt.de.

Od zadobijenih povreda 38-godišnjak je preminuo na licu mesta i Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Prema rečima svedoka, sumnja se da je motiv zločina sukob oko kockarskih dugova.

„Osumnjičeni bi trebalo da se pojavi pred sudijom danas“, rekli su nemački zvaničnici za tamošnje medije.

Ipak, u opisu njegovog profila koji prati oko 1.800 ljudi, okačena je pesma koju je Aleks M. objavio pre dve godine.

Ispod njegovih fotografija, poznanici i prijatelji mu ostavljaju oproštajne poruke.

Neke od njih su: „Počivaj u miru brate. Aleks, biznismen moj, rip. Neka ti je laka zemlja“.

Na Instagramu ubijenog muškarca objavljeno je tek šest fotografija na kojima ubijeni muškarac pozira u kolima ili sa telefonom u ruci.

Podsetimo, mediji u Nemačkoj pišu da je ubijeni Srbin u gradu bio poznat kao reper, a motiv zločina navodno bi mogao da bude kockarski dug.

– Ispred svog lokala u Diseldorfu upucan je reper Aleksandar M. Osumnjičeni će u ponedeljak biti izveden pred sudiju. Policija istražuje kako je došlo do svađe. Da li se radilo o kockarskim dugovima? – piše portal Fokus online.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter